۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان به‌دلیل کمبود کدام ویتامین است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است
سرخط خبرها

چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۶
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 
قند مصنوعی فراوان ، روغن زیاد و سرخ شدن در روغن با  حرارت بالا از جمله دلایلی است که مصرف زولبیا بامیه را در زمره شیرینی جات مضر برای سلامتی بدن قرار می‌دهد. 

محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرا نیوز با بیان اینکه زولبیا بامیه از جمله شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان است که مصرف بیش از اندازه آن عوارض نامطلوبی را برای بدن دارد اظهار کرد:
توصیه کلی این است که قند های ساده مصنوعی بیش از ده درصد از کل دریافتی ما نباشد، جایگزین دائم  قند های طبیعی  مانند خرما، عسل و میوه ها نباشند. در افراد دیابتی بخصوص باید محدودیت داشته باشد.

این متخصص تغذیه بیان کرد:در ماه رمضان بهتر است مصرف انواعی از غذاها که قند خون را به سرعت بالا میبرد و متعاقب آن در فاصله ی یکی دو ساعت بعد موجب افت قند خون و گرسنگی شود باید اجتناب کرد این مواد شامل نان سفید، نان باگت، انواع شیرینی ها و بیسکویت ها، سیب زمینی، ماقوت،  حلوا (ساخته شده از  آرد سفید و شکر) است. 
او افزود :مصرف این مواد غذایی در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس درطول روز می شود. به جای این مواد می توان از نان های سبوس دار، ترکیبات جو، حبوبات، ماکارونی، میوه جات و سبزیجات استفاده نمود. زولبیا و بامیه هم دارای نمایه ی قندی بالایی هستند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: این ترکیبات علاوه بر شکر دارای روغن فراوان هم می باشند. مصرف فراوان زولبیا و بامیه در سحر نیز به دلیل شکر فراوان توصیه نمی شود. بهتر است به صورت محدود تری استفاده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->