ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۶
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 
قند مصنوعی فراوان ، روغن زیاد و سرخ شدن در روغن با  حرارت بالا از جمله دلایلی است که مصرف زولبیا بامیه را در زمره شیرینی جات مضر برای سلامتی بدن قرار می‌دهد. 
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرا نیوز با بیان اینکه زولبیا بامیه از جمله شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان است که مصرف بیش از اندازه آن عوارض نامطلوبی را برای بدن دارد اظهار کرد:
توصیه کلی این است که قند های ساده مصنوعی بیش از ده درصد از کل دریافتی ما نباشد، جایگزین دائم  قند های طبیعی  مانند خرما، عسل و میوه ها نباشند. در افراد دیابتی بخصوص باید محدودیت داشته باشد.

این متخصص تغذیه بیان کرد:در ماه رمضان بهتر است مصرف انواعی از غذاها که قند خون را به سرعت بالا میبرد و متعاقب آن در فاصله ی یکی دو ساعت بعد موجب افت قند خون و گرسنگی شود باید اجتناب کرد این مواد شامل نان سفید، نان باگت، انواع شیرینی ها و بیسکویت ها، سیب زمینی، ماقوت،  حلوا (ساخته شده از  آرد سفید و شکر) است. 
او افزود :مصرف این مواد غذایی در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس درطول روز می شود. به جای این مواد می توان از نان های سبوس دار، ترکیبات جو، حبوبات، ماکارونی، میوه جات و سبزیجات استفاده نمود. زولبیا و بامیه هم دارای نمایه ی قندی بالایی هستند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: این ترکیبات علاوه بر شکر دارای روغن فراوان هم می باشند. مصرف فراوان زولبیا و بامیه در سحر نیز به دلیل شکر فراوان توصیه نمی شود. بهتر است به صورت محدود تری استفاده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->