دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۶
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 
قند مصنوعی فراوان ، روغن زیاد و سرخ شدن در روغن با  حرارت بالا از جمله دلایلی است که مصرف زولبیا بامیه را در زمره شیرینی جات مضر برای سلامتی بدن قرار می‌دهد. 

محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرا نیوز با بیان اینکه زولبیا بامیه از جمله شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان است که مصرف بیش از اندازه آن عوارض نامطلوبی را برای بدن دارد اظهار کرد:
توصیه کلی این است که قند های ساده مصنوعی بیش از ده درصد از کل دریافتی ما نباشد، جایگزین دائم  قند های طبیعی  مانند خرما، عسل و میوه ها نباشند. در افراد دیابتی بخصوص باید محدودیت داشته باشد.

این متخصص تغذیه بیان کرد:در ماه رمضان بهتر است مصرف انواعی از غذاها که قند خون را به سرعت بالا میبرد و متعاقب آن در فاصله ی یکی دو ساعت بعد موجب افت قند خون و گرسنگی شود باید اجتناب کرد این مواد شامل نان سفید، نان باگت، انواع شیرینی ها و بیسکویت ها، سیب زمینی، ماقوت،  حلوا (ساخته شده از  آرد سفید و شکر) است. 
او افزود :مصرف این مواد غذایی در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس درطول روز می شود. به جای این مواد می توان از نان های سبوس دار، ترکیبات جو، حبوبات، ماکارونی، میوه جات و سبزیجات استفاده نمود. زولبیا و بامیه هم دارای نمایه ی قندی بالایی هستند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: این ترکیبات علاوه بر شکر دارای روغن فراوان هم می باشند. مصرف فراوان زولبیا و بامیه در سحر نیز به دلیل شکر فراوان توصیه نمی شود. بهتر است به صورت محدود تری استفاده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->